Serile de psihoterapie

Intalnirile din ceainaria librariei Humanitas din Sibiu continua. Aseara, aflati la cea de-a treia intalnire, discutiile noastre s-au axat pe tema "A fi psihoterapeut": pe scurt despre partea de formare teoretica si practica, legislatie si acreditare, pentru ca mai apoi sa continuam pe larg despre dezvoltarea interioara necesara pentru a putea face psihoterapie.

Discutiile au fost intesate cu intrebari din partea celor ce doresc sa porneasca pe acest dificil dar minunat drum de transformare interioara si cu exemple practice din partea celor ceva mai experimentati. S-au facut diferentieri intre "a fi psihoterapeut" si "a face psihoterapie", accentuandu-se importanta calitatii relatiei terapeutice si a dezvoltarii interioare continue.



In fotografia din dreapta: Aniela Minu
În fotografia din stanga:
Adriana Cebereac si Ana Balasca









Urmatoarea intalnire va avea loc joi, 11 decembrie 2008, ora 18.30 fix si va avea ca tema "Caracteristici de personalitate ale psihoterapeutului. Influente in psihoterapie"


Va asteptam!



3 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

toate cele bune!

Anonim spunea...

Felicitari! Asa poze relevante pentru ce s-a petrecut acolo ai ales, incat ma intreb daca au fost singurele care ti-au iesit clare! :)

Oana VASIU spunea...

Dan, cele bune si tie!

Livia... EVIDENT! ;-)