Prezentare


Sunt psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România (cod 02535) şi master în psihoterapie analitică , membru al Asociaţiei Psihologilor din România şi al Asociaţiei Române de Psihologie Analitică. Participantă la diverse cursuri de consiliere şi psihoterapie,  Conferinţe şi Congrese de specialitate, sunt specializată în consiliere şi psihoterapie analitică, în tehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentală  şi în psihoterapie prin joc.


Mi-am ales profesia din pasiune, am studiat şi m-am pregătit cu dăruire şi mă implic în terapia clienţilor mei cu profesionalism şi susţinere pentru a găsi împreună modalitatea potrivită fiecăruia de a trece peste greutăţi, de a se vindeca şi de a-şi descoperi şi urma propriul drum.


În ultimii 10 ani, pe lângă activitatea în cabinet, am lucrat ca psiholog voluntar cu grupuri de copii cu diverse tulburări sau dizabilităţi, cu adulţi aparţinând unor medii defavorizate, dar şi cu părinţi care au trecut prin teribila încercare de a pierde unul sau mai mulţi copii - membrii ai Organizaţiei E.M.M.A.

Consider importantă implicarea socială, fiind astfel membru fondator al Asociaţiei Mâini Unite din Sibiu, în ale cărei proiecte mă implic în mod activ şi constant.

Niciun comentariu: